Har levert sitt beste album til dags dato

Har levert sitt beste album til dags dato

Populer!
 
8.0
2270   0   1   0   0  
Har levert sitt beste album til dags dato

Album informasjon

Tittel
Dynomite
Plateselskap
Crosscut Records
Anmelder
Johnny Andreassen

Skribentomtale

Karakter 
 
8.0

Siden midten på 90-tallet har Memo Gonzales hatt et godt rykte som liveartist og en bluesartist fra Texas som har gått i dybden med elementer av swing, rock, funk og soul som har omspunnet den klassiske Texasbluesen. Han debuterte for Crosscut Records med ”Live In The UK” i 2006, og prøver å legge om stilen en del og fremstå som en noe dristigere og bedre bluesartist med studioalbumet ”Dynomite”. Ville ikke bare forbindes med shuffle, swing og sakte blues.
Med en glimrende tysk gitarist (Kai Strauss), en pulserende bassbeat fra Tyrkia (Erkan Özedemir) og trommeslager fra Holland (Henk Punter) er det virkelig internasjonalt snitt over Memo Gonzales & The Bluescasters for tiden. Men den beste nyheten for fans av blues generelt og Memo Gonzales spesielt er at han har levert sitt beste album til dags dato med ”Dynomite”. Herlig rhythm’n rock-følelse ala Dave Edmunds på ”One Day, One Kiss, One Night”, gripende Buddy Guy-gitar og Texas soulfølelse på ”Please Come Home”, Fabulous Thunderbirds rhythm’n blues trøkk på ”Strange Kind Of Feeling”, Sam & Dave soulfølelse på ”Slip Away” og ekte Texasblues-følelse med Freddie Kings ”Double-Eyed Whammy”. De fleste låtene har Memo og gitarist Kai Strauss skrevet, og hvilken gitarist denne tyskeren er! Et funn av variasjon og licks.
Denne plata med Memo Gonzales & The Bluescasters er en stor opptur for blues- og soul-frelste med et hjerte som banker litt spesielt for Texas. Jeg hadde ikke ventet en så uptempo, variert, tøff og catchy plate fra denne gjengen må jeg innrømme, så her har de foretatt seg mange riktige grep på en gang!

Powered by JReviews