Tiger City Jukes med konsertfilm

.

September måned ble startet med et aldri så lite musikalsk festfyrverkeri på Artilleriverkstedet i Horten. Tiger City Jukes i en forsterket utgave brukte lørdagskvelden 1. september til å gjøre unna innspillingen av en konsertfilm.

Ut fra publikummets lovord og positive reaksjoner bør dette kunne bli en produksjon som setter spor etter seg. Bandet med forsterkninger leverte en innertier av en konsert som nok vil sette TCJ på kartet igjen etter noen år med litt lavere aktivitet.
Tiger City Jukes ble startet rundt miljøet i Oslo Bluesklubb i 1995, og har flere kritikerroste plateinnspillinger bak seg. Musikkstilen har i de senere årene endret seg fra shuffle- og swingbasert blues som bandet spilte den første tiden mot et mer rocka uttrykk i dag. Bandets plate fra 2012, Moonlight Crying, er et eksempel på det.

Du kan lese intervju med Tiger City Jukes og mer om bandets konsertfilm og nye plateutgivelse i desemberutgaven av Bluesnews.

Bildet: Bandet med forsterkninger pluss et crew med ansvar for lyd, lys, video og opptak utgjorde en anselig forsamling, her foran konsertarenaen Artilleriverkstedet; et relativt nytt tilbud i Horten, beliggende på Karljohansvern.

Tekst og foto: Geir Knutsen