Norgesaktuelle med kjempekonserter i Memphis

.

Både Royal Southern Brotherhood (kommer til Notodden Bluesfestival) og Vintage Trouble (til Skånevik Bluesfestival) imponerte med sine konserter på siste dag av Beale Street Music Festival i Memphis, USA. Begge bandene leverte et variert utvalg av låter med ingredienser fra rock, blues og soul.

Vintage Trouble er en gjeng på fire menn og fremstår som nyskapende innenfor musikksjangeren med sine låter. Scenetekke og publikumskontakten er også noe de vet å spille på, og vokalisten Ty Taylor ser ut til å ha hentet mange ideer fra James Brown.
Royal Southern Brotherhood er et mer beskrevet blad, om ikke sammen, så hver for seg i andre sammenhenger. I front stiller Cyril Neville på trommer og vokal sammen med de to dyktige gitaristene Devon Allman og Mike Zito, de også på vokal.
Begge bandene vil garantert bli blant sommerens store samtaleemner i festival-Norge. Sjekk ut hjemmesider og Youtube og møt opp på Notodden og i Skånevik. Du kan lese mer om disse artistene og Beale Street Music Festival i juniutgaven av Bluesnews.

Tekst og foto: Harald Olsen

Vintage Troubles sanger Ty Taylor (øverst). Under: Cyril Neville i Royal Southern Brotherhood.