JW JONES

 
4.0
303   0   1   0   0  
JW JONES

Album informasjon

Artist
Tittel
High Temperature
Plateselskap
Solid Blues Records
Anmelder
Freddy Toresen

Skribentomtale

Karakter 
 
4.0

Spennende og lekent gitarspill

2017 har startet oppløftende for den canadiske sangeren og gitaristen. Først fikk han pris for beste selvproduserte CD under International Blues Challenge. Den seieren feiret ham med å servere den rykende ferske fullengderen «High Temperature».Skiva åpner med «Price To Pay». En låt laget av Colin Linden, som også har produsert skiva. Det svinger godt av denne Rolling Stones-aktige rockeren, som kanskje får lytteren til å minnes Jagger og Richards anno 1970. Linden står også bak den sløye «How Many Hearts», hvor Jaida Dreyer er med på vokal. Tittelsporet, Little Walters «High Temperature», er et tøft og spenstig covervalg med delikat gitarspill. Men, den er uten opphavsmannens munnspill i lydbildet. Deretter kommer en feiende cover av Moby Grapes “Murder In My Heart For The Judge”. En flott og fengende låt, men det kan ikke sies å være veldig mye blues akkurat. Pytt pytt.
Det er flere interessante ting med JW Jones niende utgivelse. En svakhet kan kanskje for noen være at det spriker i alle musikalske retninger. Andre igjen synes muligens dette får fram en spennende variasjon underveis. Selv synes jeg det er helt okay. Det som hele veien trekker opp er hovedpersonens spennende og lekne gitarspill. Gitaren ligger hele tiden delikat dandert i lydbildet. Soloene er korte og innholdsrike, i tillegg er gitarkompet passe røft og slentrende.
Dette er helt klart ei koselig skive som trolig vil bidra til å skaffe canadieren en rekke nye venner i Norge. Det er bare å sjekke ut.

Powered by JReviews