The Hard Rollin’ Daddies

The Hard Rollin’ Daddies

 
4.0
696   0   1   0   0  
The Hard Rollin’ Daddies

Album informasjon

Tittel
Just What You Need
Plateselskap
Egen utg.
Anmelder
Folke Myrvang

Skribentomtale

Karakter 
 
4.0

Anbefales til alle fans av svingende heftig musikk

The Hard Rollin’ Daddies er veteraner I norsk rockabilly. Anders Westhagen, Frank Reiten og Ole Evensen har spilt i flere av de mer profilerte rockabillybandene og har nå dannet denne trioen som er plateaktuelle. Nesten alle låtene er skrevet av Anders Westhagen, som også synger i bandet.
Soundet er et godt tverrsnitt av rockabilly-sjangeren med islett av bade SUN og Crazy Cavan, og det er nesten unødvendig å si at dette svinger bra. Gutta kan faget og har jobbet så svetten siler I studio­­et for å få riktig lyd. Vokalen er også bra, Westhagen har en god stemme og fraserer riktig I forhold til tekstene, og det låter I det hele tatt veldig autentisk.
12 av de 14 låtene er egen­skrevne av Westhagen. Han har lagt seg i selen og holder seg stort sett til 50-talls­temaet, selv om han i noen tilfeller er litt ute å kjøre på det politisk ukorrekte, så får vi tilgi det siden det er godt humør og driv i bandet.
Rockabilly er «feel good» music, som Carl Perkins pleide å si, og det er ikke alle som har lykkes med å feste sin tolkning av sjangeren til tape. Jeg synes at Just What You Need er en god plate og anbefaler den til alle fans av svingende heftig musikk.

Powered by JReviews