BO OUTLAW & LØITEN TWANG DEPOT

BO OUTLAW & LØITEN TWANG DEPOT

 
4.0
562   0   1   0   0  
BO OUTLAW & LØITEN TWANG DEPOT

Album informasjon

Tittel
Lonestar State of Mind
Plateselskap
Rootsy Music
Anmelder
Johnny Andreassen

Skribentomtale

Karakter 
 
4.0

Røff outlaw-country

Norske Bo Outlaw & Løiten Twang Depot leverte debutalbumet i 2015, og fortsetter med mye selvtillit i sporet etter Waylon Jennings og Willie Nelson & co med røff outlaw-country som låter svært så amerikansk. De fikk med seg Waylon Jennings faste trommeslager Jeff Hale i studio denne gangen. Han var også med på å skrive låta «Viking cowboy» sammen med bandets frontmann og låtskriver Bjørn Flaaseth.
Skikkelig svulstig og Charlie Daniels-rocka outlaw countryrock treffer deg nær sagt som en rambukk lydmessig, og setter tydelig svimerke på skinka til enhver honkytonk og outlaw-country fan som måtte være i live både i Nashville og i Norge. Ja, for plata er også innspilt i Nashville i Jim Lightmans studio. Han var så begeistret for stemmen til Bjørn Flaaseth alias Bo Outlaw at han overlot studioet til dem så lenge de trengte det. Dette ville han være med på å fullføre fordi det låt så autentisk og barskt.
Dette er også til de grader et outlaw-country band som treffer deg med den sjelen du husker fra 70-tallet da countrymusikken i USA og Nashville var noe helt annet enn det er i dag. Amerika synes å være fattig på stemmer som den Bo Outlaw besitter og rett-på-sak outlaw-countryrockere som han og bandet er. Ikke veldig originalt, men veldig tøft, faktisk. Ikke rart at Bo Outlaw & Løiten Twang Depot er populære på festivaler og stadig reiser til USA på turné. For dette bandet pumper outlaw-countryjernet så man bare må like dem!

Powered by JReviews