DELTA MOON

 
5.0
632   0   1   0   0  
DELTA MOON

Album informasjon

Tittel
Low Down
Plateselskap
Jumping Jack Records
Anmelder
Johnny Andreassen

Skribentomtale

Karakter 
 
5.0

Eleganse og god smak

Delta Moon har med «Low Down» laget sitt tiende album, og inkluderer blant annet en Tom Waits-låt (tittelsporet) og en Dylan-låt («Down in the flood») pluss en Skip James-blues. Resten er deres eget materiale. Siden frontfigurene Tom Gray og Mark Johnson begge er slidegitarister blir det automatisk en viss følelse av Sonny Landreth og gumborocken til Little Feat. Hele veien gjort med en stil og kyndighet som plasserer deg i god lyttestilling fra albumet starter til det slutter!
Jeg tror våre egne Spoonful Of Blues-gutter hadde funnet seg vel hjemme med en låt som «Afterglow», og J.J. Cale-følelsen på «Nothing you can tell a fool» er ikke til å ta feil av. Og Jack Bruce/ Robin Trower-følelsen på «Mean streak» samt Anders Osborne-nerven på Dylan-låta er flere bevis på kvaliteten til Delta Moon.
Fellesnevneren er Little Feats gumbo av rootsrock, blues, og gospel/country. At de får både Tom Waits-låta samt sin egen åpningslåt «Wrong side of town» til å låte som prime-time Little Feat music er bare et tegn på kvalitet. Band som behersker hele spekteret av amerikansk tradisjonsmusikk med slik eleganse og god smak skal man ikke skusle bort! Go for it!

Powered by JReviews