THE 24TH STREET WAILERS

Populer!
 
5.0
1024   0   1   0   0  
THE 24TH STREET WAILERS

Album informasjon

Tittel
Where Evil Grows
Plateselskap
LMB Records
Anmelder
Johnny Andreassen

Skribentomtale

Karakter 
 
5.0

En plate som treffer alle Texas-venner hjemme

Hvem hadde det ikke moro med Detroits hardtrockende unge dronning Nikki Hill på Notodden BF i fjor? Kunne du ikke motstå moroa (tommelen opp i tilfelle) så tror jeg at jeg kan garantere at festen fortsetter med The 24th Street Wailers og deres 50’s rock/rockabilly-inspirerte garasjerock med plenty blått i kantene.
Dette bandet henter frem den gode gamle og klassiske New Orleans-foten til Fats Domino med låter som «All I think of is you», og svinger over i en klassisk rock’n roll og rockabilly-fot på flere låter som de som liker tidlig Vidar Busk & True Believers, Toini & The Tomcats eller belgiske The Seatsniffers bare må like. Legg til den ungdommelige gløden til Nikki Hill så har du bildet av et band som har plenty med attityde!
Spilt inn ved Fort Horton studios i Wyldwood, Texas er dette lyden av bluesen, rockabilly-nerven, R6B-inspirert rock’n roll og alt det som sparket oss høyt på skinnleggen sent på 50-tallet i en uimotståelig innpakning og gnist. Produsert av Jimmie Vaughans bassist (og Nick Curans produsent) Billy Horton er dette en plate som treffer alle Texas-venner hjemme. Anbefales!

Powered by JReviews