Nyheter

Id
64
Sort
43
ItemInstanceType
(not specified)
Dato
21.09.2018
Forfatter
Geir Knutsen
Kategori
cat-1
Vis som toppsak
(not specified)
Vis video?
(not specified)
Vis tilleggsvideo?
(not specified)
Overskrift
Tiger City Jukes med konsertfilm
Ingress

September måned ble startet med et aldri så lite musikalsk festfyrverkeri på Artilleriverkstedet i Horten. Tiger City Jukes i en forsterket utgave brukte lørdagskvelden 1. september til å gjøre unna innspillingen av en konsertfilm.

Tekst

Ut fra publikummets lovord og positive reaksjoner bør dette kunne bli en produksjon som setter spor etter seg. Bandet med forsterkninger leverte en innertier av en konsert som nok vil sette TCJ på kartet igjen etter noen år med litt lavere aktivitet.
Tiger City Jukes ble startet rundt miljøet i Oslo Bluesklubb i 1995, og har flere kritikerroste plateinnspillinger bak seg. Musikkstilen har i de senere årene endret seg fra shuffle- og swingbasert blues som bandet spilte den første tiden mot et mer rocka uttrykk i dag. Bandets plate fra 2012, Moonlight Crying, er et eksempel på det.

Du kan lese intervju med Tiger City Jukes og mer om bandets konsertfilm og nye plateutgivelse i desemberutgaven av Bluesnews.

Bildet: Bandet med forsterkninger pluss et crew med ansvar for lyd, lys, video og opptak utgjorde en anselig forsamling, her foran konsertarenaen Artilleriverkstedet; et relativt nytt tilbud i Horten, beliggende på Karljohansvern.

Ingressbilde
(not specified)
Hovedbilde
/Files/Images/nyheter/tigercity_film18.jpg
Bildetekst
Bandet med forsterkninger
Bildekreditering
Geir Knutsen
Tilleggsbilde
(not specified)
Bildetekst
(not specified)
Bildekreditering
(not specified)