Nyheter

Id
223
Sort
0
ItemInstanceType
(not specified)
Dato
06.08.2018
Forfatter
(not specified)
Kategori
cat-1
Vis som toppsak
(not specified)
Vis video?
(not specified)
Vis tilleggsvideo?
(not specified)
Overskrift
Maldito vant Union Bluescup 2018
Ingress

Bluesrockbandet Maldito fra Trondheim gikk av med seieren i finalen i Union Bluescup som ble avholdt på Bok og Blueshuset under festivalen på Notodden. Bandet vil dermed turnere rundt på klubber og festivaler i inn- og utland neste år i regi av Norsk Bluesunion. 
Maldito består av Vegard Trenmo Ring (vok/git), Bendik Brevik (git), Sondre Johansen (bass) og Adrian Vaksdal (trommer). Norsk Bluesunion gratulerer! (Foto: Per Ole Hagen).

Tekst

Å vinne Union Bluescup innebærer at man får en unik mulighet til å spille på diverse bluesscener i Norge. Bookingansvarlig i Norsk Bluesunion (NBU) booker jobber for bandet i bluesklubber og på bluesfestivaler. Norsk Bluesunion (NBU) blir deres management i det kommende året og gir også coaching i kontraktskriving, Tono, reising, søknadsskriving og det meste som følger med det å være artist. Man blir ikke økonomisk rik av dette, men man får en unik mulighet til å bygge kunnskap og erfaring og ikke minst relasjoner. Bandet vil få hyre etter bestemte satser for hver jobb. Reiseutgiftene dekkes av NBU/Norsk Kulturråd. Man binder seg til å være representant for NBU i året som Union Bluesband og all booking foregår via Norsk Bluesunion. Vi tar selvsagt hensyn til om de går på skole. Året som Union bluesband avsluttes med en tur til International Blues Challenge (IBC) i Memphis i januar året etter. Her må bandet selv være med og betale, men vi hjelper til med å skrive søknad og gi innspill på hvor man kan søke om støtte til dette

Les mer her.

Ingressbilde
/Files/Images/Maldito.jpg
Hovedbilde
/Files/Images/Maldito.jpg
Bildetekst
(not specified)
Bildekreditering
(not specified)
Tilleggsbilde
(not specified)
Bildetekst
(not specified)
Bildekreditering
(not specified)