Jubileumsfest på Ørlandet

Ørland Bluesklubb inviterer helga 25. til 29. september til jubileumsfestival på Brekstad, den tjuende festivalen i klubbens historie. Blant årets artister er Frode Alnæs, Heather Crosse og Anthony «Big A» Sherrod.

Jubileumsfest på Ørlandet
Frode Alnæs, Heather Crosse og Anthony «Big A» Sherrod.

Festivalen arrangeres i jubileumsåret i nye omgivelser. De fleste konsertene blir avholdt på utestedet Barrock, som kan tilby lokaliteter i to etasjer. De fleste blues- og rockebandene spiller i første etasje, mens det i andre etasje blir akustisk musikk. Det tradisjonelle laks– og sildebordet er selvfølgelig på plass. Det er også Jolly Jumper og Big Moe, som har vært fast inventar på festivalen i alle år. 
I anledning jubileet går festivalen over fem dager. Det er vorspiel onsdag kveld i Skarven Pub i Rakvåg med Heather Crosse & Big A. Torsdag er det kirkekonsert i Ørland Kirke med Heather Crosse Band sammen med Ørland gospelkor, med påfølgende «Kirkekaffe» på Barrock.

Fredag og lørdag blir det konserter i to etasjer på Barrock. Mats Nerli har «kickoff» fredag kl. 17.00  med «en reise i galskapens musikalske grenseland». Fredagskvelden fortsetter med Rawdhouse, Frode Alnæs og til slutt de lokale heltene i Blue Aspic.
Lørdag er det fem forskjellige innslag på de samme to scenene i Barrock. Det starter med Blues Jam kl 13.00. Videre kan man høre Jolly Jumper & Big Moe, Anthony «Big A» Sherrod, Vidar Letho’s Half Man Band og til slutt Little Andrew og hans band.

Som vanlig blir det også artistbesøk på barne- og ungdomsskolene i kommunen, samt et besøk på alders- og sykehjemmet. 

Prisen for festivalpass er 500 kroner, det inkluderer også kirkekonserten torsdag kveld og den tradisjonelle bluesjammen på lørdag. Billetter selges på Hoopla eller i døra under festivalen.

Lykke til med jubileumsfestivalen!