Nyheter

Id
63
Sort
42
ItemInstanceType
(not specified)
Dato
19.09.2018
Forfatter
Rune Endal
Kategori
cat-2
Vis som toppsak
(not specified)
Vis video?
(not specified)
Vis tilleggsvideo?
(not specified)
Overskrift
Bluesfestival på Ørlandet for 19. gang
Ingress

Fra 20. til 23. september inviterer igjen Ørland Bluesklubb til festival på Brekstad i Trøndelag. Ørland Bluesfestival åpner tradisjonen tro med kirkekonsert på torsdag, i år med den amerikanske sangerinna Kat Riggins (bildet) sammen med Ørland Gospelkor.

Tekst

Kat Riggins fra Florida kan oppleves både i kirka på torsdag og på Yrjar lørdag kveld. I tillegg har hun også besøkt skoler i distriktet i løpet av festivaluka.

På fredag og lørdag blir det konserter på flere scener på Ørland Kysthotell. På fredag kan man høre Reidar Larsen, Ronny Aagren & His Blues Gumbo, unionsbandet HM Johnsen, rockabillybandet Swamp Shakers fra Latvia, og Ida Maria, som ble kjent gjennom Stjernekamp, avslutter kvelden.

Programmet lørdag starter med den populære bluesjammen på Barrock. På Kysthotellet på kvelden kan man få med seg Reidar Larsen, Swamp Shakers, Roar Traveler ((tribute to Cash & Berry), Jumper, Moe & Jimbo Jambo Band, Kat Riggins og til slutt den irske gitaristen og sangeren Simon McBride. McBride er forøvrig tilbake på oppfordring etter at han tok festivalen med storm for to år siden.

Les mer om programmet på orland-bluesklubb.com

Ingressbilde
(not specified)
Hovedbilde
/Files/Images/festivaler/festivaler18/kat-riggins-18.jpg
Bildetekst
Kat Riggins
Bildekreditering
(not specified)
Tilleggsbilde
(not specified)
Bildetekst
(not specified)
Bildekreditering
(not specified)