Woodleg Odd & Torgrim Holte på Herr Nilsen

.

Østkanten Bluesklubb presenterer

WOODLEG ODD møter TORGRIM HOLTE
- en magisk aften


Fredag 24. oktober kl 22.00 på Herr Nilsen

 
Torgrim Holte

er illusjonist og hypnotisør. Mange vil huske han fra TV showene hvor han hypnotiserte folk til å gjøre de merkeligste ting. Han har opptrådt verden over og er nominert til en rekke internasjonale priser. I tillegg er han en fremragende sanger. Gudene vet hva denne kvelden vil bringe når han og en ”bunch” magikere entrer Herr Nilsen.

woodleg08.jpgWoodleg Odd

er et av landets mest produktive og aktive soul/bluesband. Navnet har de tatt p.g.a. trommeslagerens trebein! De har akkurat avsluttet en USA turnè gjennom åtte stater hvor både konserter og plateinnspilling stod på programmet. Dette er bandets femte CD og vi kan forvente flere smakebiter fra plata som kommer på nyåret.

Bandet har i løpet av 8 år prestert å gå fra å være husbandet til Sykkylven Rhythm & Bluesklubb til å ha spilt på flere store norske klubb- og festivalscener. De har gjennomført fire USA-turnéer samt sju turneer i England.  Bandets CD’er har blitt solgt i mer enn 20 land og over flere kontinent (Europa, USA, Asia, Australia).

Med ny vokalist, Adam Douglas fra USA, har bandet fått tilført ny energi. Med sin særegne stemme og karismatisk scenepersonlighet medvirker han til at Woodleg Odd fremstår mer profesjonelt og komplett enn noensinne, og bandets internasjonale ambisjoner har ikke blitt mindre av dette

Woodleg Odd vekker bluesinteressen hos stadig nye tilhørergrupper. Variert bluesbasert musikk i moderne innpakning må til for å fenge nye generasjoner.

Bandet representerer et friskt pust på den norske så vel som den internasjonale musikkfronten med kvalitetslåter og bred publikumsappel.


Vennlig hilsen
John Jørgen Støa
Østkanten Bluesklubb