Trash Hombres på Østkanten Bluesklubb 7.11.

.

Østkanten Bluesklubb presenterer


Trash Hombres (Ned) & Mono Lake


Fredag 7. november kl 21.30 på Herr Nilsen

 
trashhombres.jpgTrash Hombres
Musikalske referansepunkter som The Paladins, Ronnie Earl og The Seatsniffers - alle tre er band og artister som gutta også har hentet låter fra, burde gi klare signaler om at dette kan bli en kveld der det blir vrient å sitte stille.
 
Den store overraskelsen er at dette er et band fra Arnhem i Nederland. Vi skal ikke legge skjul på at nederlandsk rock kanskje ikke har verdens høyeste troverdighetsfaktor. Desto mer forfriskende er det da å treffe på Trash Hombres som har begge beina så solid plantet i den aller feiteste delen av rockabillymusikken at det knapt er en tresko å se.
Med en fortid på over 15 år i lokale storheter som The Clodhoppers, Less Fortunatos og Fabulous Grit & The Two Bit Texas Rangers hadde verken gitarist Will Sipkema eller trommis Rasyif Kremer lyst til å gi seg. Så, da de fant vokalist Marc Kamphuis og bassist Mark Verschoor ble Trash Hombres født. Bandet er med vilje sparsomme med bakgrunnsinformasjonen fordi, som de sier: Vitsen er musikken, og å ha det moro!
 
Dette blir en aften i Gretschgitarens og rørforsterkerens tegn, og det er bare å finne frem danseskoa og bruke den plassen som er.
Ta absolutt en sniklytt på linken nederst på sida. Vi våger påstanden at Hank Williams hadde vært stolt over den behandlingen gutta gir "Hey Good Looking".
 
Mono Lake
Mono Lake er et nytt band som blander elementer fra rockabilly, 60-talls pop, surf og punk. Etter en knalldebut på KlubbØYA i 2007 har trioen karet til seg et rykte som et band du garantert vil få høre mer av. Mono Lake er:
Sigurd Enge - vokal & gitar
Øyvind Sørensen - kontrabass & vokal
Thomas Martinsen - slagverk & vokal
 
 
Relaterte linker:
www.trashhombres.com
www.myspace.com/trashhombres
www.myspace.com/monolakeband
 
 
Bill 150 | 120 (medlemmer)


www.billettservice.no/html/artist.htmI?l=NO&artist=TRAS+H+HOMBRES+%28NED%29
 
 
Vennlig hilsen
John Jørgen Støa
Østkanten Bluesklubb