Østkanten Bluesklubb presenterer Knut Reiersrud

.

KNUT REIERSRUD BAND møter HÅKON KORNSTAD

Fredag 25. april kl 22.00 på Herr Nilsen
 
 I 30 år har Knut Reiersrud spilt sine gitarer på utallige scener og begeistret publikum verden rundt. Hans omgang med strengeinstrumenter - både musikalsk og visuelt er å betrakte som en totalopplevelse.
 
Saksofonisten Håkon Kornstad har blitt en sentral figur på den nye norske jazzscenen, og fått glitrende kritikker i Europeisk presse. Han byr på suggererende beats, kjærlige og humoristiske melodier, og ikke minst et trøkk som har gjort ham verdenskjent.
 
Kong Harald uttalte etter en Reiersrudkonsert i Sørafrika at han aldri tidligere hadde sett en musiker fysisk forsvinne inn i instrumentet sitt slik som Reiersrud. President Tabu Mbeki tilbød vår gitarist sørafrikansk pass - for å få et ekstranummer - på samme konsert. Med sin enorme erfaring: 14 soloplater, medvirkning på 200 plateutgivelser og turneer på alle verdens kontinenter - er han med sine 46 år nærmest for en levende legende å regne. Med blues i ryggraden - etter læretid i Chicago og New York med folk som Dr John og Buddy Guy - er Reiersrud sammen med sitt band alltid innstilt på levere varene 110 prosent. Velkommen!
 
 
Bandet:
David Wallumrød keys
Bjørn Holm gitar/vokal
Nikolai Eilertsen Bass
Andreas Bye trommer
 
Bill 200 | 180
http://www.billettservice.no/html/artist.htmI?l=NO&artist=K.REIERSRUD+M%D8TER+H.KORNSTAD
 
 
Vennlig hilsen
John Jørgen Støa

Østkanten Bluesklubb