Steinar Gregertsen Arendal Bluesklubb 17. april

.

Steinar Gregertsen
Arendal Kulturhus 17. april


steinar_greg.jpgGode nyheter for alle tilhengere av solid Hendrix-inspirert bluesrock – Steinar Gregertsen har børstet støvet av Fender-gitaren og stiller opp på Arendal Bluesklubb fredag 17. april! Med seg har han Sørlandets mest hardtsparkende komp; Geir Emanuelsen (Texas Twisters, Beat Tornados) på bass, og Tom Rudi Torjussen (Jim Stärk, Inger Marie Gundersen) på trommer.

Dette er tre meget erfarne musikere med lang fartstid som tør å sette improvisasjon i førersetet og la låtene leve sitt eget liv, i ekte power trio-ånd fra 60- og 70-tallet. 

Etter å ha fokusert på lap steel gitar i flere år, og i 2006 gitt ut en instrumental CD som vakte oppsikt i internasjonale lap steel miljøer med glimrende kritikker i bl.a. 20th Century Guitar Magazine og Guitarnoise – noe som førte til samarbeidet med den amerikanske gitar legenden Tom Principato som besøkte bluesklubben i høst – følte Gregertsen at tiden var inne for å vende tilbake til sine gamle røtter i den tyngre delen av blues og rock. Vi gleder oss!! 

Konsertstart kl 22.00
CC: 120,- / 170,-

Dørene åpner kl 21.00