Rampelys på Muddy Waters:

.

 

RAMPELYS 

Tirsdag 4.desember: Cosmo's Factory og Silverstreet
 
cosmos_factory.gif Så er det klart for andre kveld i Østkanten Bluesklubbs Rampelys-serie. Gratis inngang når Cosmo's Factory og Silverstreet inntar scenen.
Muddy Waters 4. desember kl 20.30. Fri inngang. Aldersgrense 20 år. 

Cosmo's Factory ca kl 20.45
Eidsvollbandet Cosmo's Factory har spilt sammen i ett år, mens tre av bandmedlemmene har en treårig historie bak seg. Gitarist Rune Lien, bassist Roger Jacobsen og vokalist Morten Gundersen, er gjenlevende medlemmer fra det tidligere bluesbandet ”Double Dice” og etter oppløsningen av dette bandet, startet jakten på musikalske talenter. I dag er gitarist Petter Haugen, trommeslager Joachim Nyhus og Dan Tømte på tangenter også medlemmer av bandet..

Bandet spiller i første rekke tøff og drivende rock og blues men fletter inn elementer av soul og funk i musikken. Både Stevie Ray Vaughan og Eric Clapton-låter står på repertoaret og trøkket blir påtakelig når de 5 entrer scenen....
 
Silverstreet ca 22.30
Silverstreet er et fremadstormende Oslo-basert band som spiller selvkomponert, energisk og melodiøs 60-talls inspirert pop og rock.

Hovedingrediensene er; trommer, el-bass, el-gitar, Hammond orgel og Wurlitzer. Mix deretter inn en dose Beach Boys- og Beatles-melodiøsitet, dryss over med litt leken rocke-energi og du vil få en Silverstreet , feelgood musikkopplevelse!

Foruten å ha spilt support for Gavin DeGraw begge gangene han gjestet Norge (John DEE og Sentrum Scene), har Silverstreet høstet lovord for sine opptredener på festivaler som By:Larm i 2006, Vinjerock 2006 (Kåret til Årets festival av Norsk Rockforbund samme år), Musikkens Dag i Oslo, Landsbylarm osv…
Silverstreet har eksistert i 5 år og spiller for tiden inn plate nr 1.

Bandet består av Bjørn Raddum på bass og leadvokal, Ruben Våga på trommer og kor, Morten Raddum på gitar og kor og Lars André Kvistum på Hammond orgel og Wurlitzer.

 

-----------
 
RAMPELYS - et håndslag for ukjente band
Rampelys - et håndslag for ukjente band. De tradisjonelle Rampelyskveldene i regi av Østkanten Bluesklubb ble avholdt til og med mars 2004. Etter dette har det rett og slett ikke vært tilstrekkelig tilflyt av band til å opprettholde satsingen i samme form. Det betyr ikke at bluesklubben har latt være å satse på unge/uetablerte band. Vi har bevisst rekruttert unge/uetablerte band når vi har kommet over disse, eksempler er f.eks Unionsbandet fra 2006, Bedrock Bluesband..

Nå starter Østkanten Bluesklubb opp kveldene igjen da vi tror det er svært mange band/artister som fortjener en sjanse på etablerte scener.

Hver første tirsdag i mnd med oppstart 6. november vil Østkanten arrangere konserter på Muddy Waters. 2-3 band/artister får sjansen til å vise seg fra på norsk blues’ hovedscene. Vi er ikke ute etter bare blues. Både blues, rock, country og ulike mixer innenfor dette er interessant!

Dette blir en konsertserie der unge og nye artister skal få vise seg fram. Vi tilbyr ikke honorar men det bør være en fin anledning for å vise seg fram for Oslo-publikummet. Vi vil ha gratis inngang slik at flest mulig kommer og får med seg artistene

Relaterte linker:
www.cosmosfactory.no
www.silverstreetband.com/
www.myspace.com/thesilverstreet
www.muddywaters.no