Moss Bluesklubb på KOMMA 28. mars

.

 

Velkommen til KOMMA!

 
Som dere har registrert i lokalavisene har de som har drevet Tivoli gått konkurs. Bluesklubben har ikke blitt rammet av denne konkursen på annen måte enn at vi så det nødvendig å avlyse forrige arrangement, da vi ikke lenger hadde noen konsertarena. På bakgrunn av dette har Moss Bluesklubb i samarbeid med Klubb 1 funnet det nødvendig å ta initiativ til å finne et annet sted for våre  fremtidige arrangementer. Vi har foretatt en vurdering av flere utesteder i samarbeid med Klubb 1 og funnet at Komma kan være et godt alternativ for oss. Komma har en sentral beliggenhet og har en kapasitet til 400 mennesker. I tillegg har de et godt barutvalg, samt matservering.

Vi har som dere tidligere er kjennt med booket band hele vårsemesteret. Denne planen gjennomføres og vi avslutter den 6. juni med Omar and the Howlers. Alle disse arrangementene vil finne sted på Komma. Vi har fått til gode avtaler med Komma med lydmann ( vår kjære Petter Kviltu følger med ) og komplett PA anlegg. I tillegg har vi vår gode avtale med Stordahl Musikk som hjelper oss med mye backstage utstyr som mikrofoner, stativer osv.

Moss Bluesklubb ønsker dere velkommen til våre neste arrangementer på Komma. Neste arrangement er den 28. mars med Blue Mixx fra Sarpsborg og Doktor Blå fra Moss.

 

drblaa08.gif
Doktor Blå

Siden sist har Doktor Blå hatt en rekke spillejobber blant annet oppvarming for Omar & the Howlers på Blues Campen i Fredrikstad.
DOKTOR BLÅ er ei gruppe på fire karer fra Moss og en fra Askim som for det meste spiller trad. rythm & blues. Låtvalget er innført på blå resept fra England med ingredienser  henta fra engelske Blues Band ( Paul Jones / Dave Kelly ), gamle Fleetwood Mac, Fabolous Thunderbirds og en solid dose med Dr. Feelgood.DOKTOR BLÅ´s kjenningslåt er ; ” Down to the doctors ” med Dr. Feelgood.
Musikerne er harske karer i musikkbransjen og har mange års erfaring fra band i Mossedistriktet.
DOKTOR BLÅ har som mål å skape god party blues–med dansbar R & B og rock`n roll. Resepten på dette er en god stødig shuffle beat med Håvard Sunde på trommer  og  Atle Saxegaard på bass, rytmeseksjonen mikses og krydres  med Pål Wennersten på gitarer, Bjørn Tore "Daffy" Larsen på munnspill og Stig Martinsen, gitarer og sang

 

BLUMIXX


Bluemixx Bluesband i fra Sarpsborg har en kort historie og etter en forholdsvis trang fødsel sto bandet på scenen for første gang i mars 2006. Men selv om bandet er ungt, har mannskapet lang fartstid fra kor, korps, rock, jazz og danseband etc.
 
I den korte tiden Bluemixx har eksistert kan de vise til høydepunkter som innspilling av CD-en ”Blues Fragments Mark 1”, samarbeidskonsert med Torp Musikkorps/Fredrikstad Janitsjar om musikk fra filmen ”The Blues Brothers”, konserter i forbindelse med Gleng Musikkfestival i Sarpsborg og Bluescamp Bluesfestival i Fredrikstad. Og selvfølgelig, konserter for bluesklubber i inn- og utland. For øvrig var bandet å høre på riksdekkende radio, NRK P1, hvor Geir Hovig i sitt bluesprogram ”Eldorado” den 8. mars spanderte ca. 20 minutter på Bluemixx
 
Også i år skal bandet i studio, denne gang for å spille inn en CD-singel. I tillegg til to egne låter skal de bruke to låter av Jan Groth, hvorav den ene er skrevet spesielt for Bluemixx. Den andre er en låt som Jan i sin tid spilte inn med bandet Dr. Henderson.
 
Bluemixx består av seks personer, med Reidun Stagre - vokal, Bjørge Pedersen –vokal/gitar, Tor Morten Bjerketvedt – gitar/slide/munnspill, Håvard Minge – gitar,  Øivind Karlsen – trommer og Roar Berntsen – bass. Med mannlig og kvinnelig vokalist samt to hovedgitarister gir dette rom for variert blues, fra det sarte til det rå. Bandet spiller også akustiske konserter, og store deler av repertoaret kler en akustisk drakt.

 

Petter Aas, Moss Bluesklubb