Sementblues 2007 i rute

.

Bluesklubben i Kjøpsvik melder at forberedelsene til årets Sementblues er i rute. Festivalen, som arrangeres annethvert år, avvikles i sommer fra 12-15. juli. Det hele starter torsdag med ungdomsarrangement med lokale band fra musikkskolen og musikkverkstedet Puls i Ballangen. Det har blitt en tradisjon for Sementblues å presentere nye ukjente og spennende band fra Europa, noe som har blitt godt motatt. 
Også iår presenterer festivalen band som tidligere ikke har vært i Nord-Norge. The Refreshments kommer fra Sverige med reinspikka rock n roll. Memo Gonzalez & His Bluescasters tar turen fra Tyskland. Homesick & The Louisiana Men fra Nederland mikser blues & zydeco i et akustisk format. Våre egne JB & The Delta Jukes kommer til Nord Norge for første gang og Jacob & The Jackals er en rå og ungdommelig trio fra Sverige.
Av andre norske artister kan nevnes Marith Endresen, unionsbandet Bedrock Bluesband samt årets vinner av Nord-Norsk Mesterskap i Blues. Mer info om den nordnorske festivalen finner du på www.sementblues.com.