Norsk utgivelse nominert til Blues Award

.

Jeremy Spencer og hans norske CD-utgivelse Precious Little er nominert i klassen «Comeback Album Of The Year» til Blues Music Awards 2007. Plata ble spilt inn i Juke Joint Studio på Notodden og utgitt av det helnorske plateselskapet Bluestowm Records. 

Plata er innspilt med norske musikere, hovedsaklig medlemmer av ex-Fleetwood Mac-gitaristens comebackband, Trond Ytterbø Band. Precious Little er siden den ble utgitt i Norge januar 06 lisensiert av amerikanske Blind Pig Records og er tilgjengelig i mange land. Det er første gang en norsk utgivelse er nominert til den amerikanske bluesprisen, som tidligere gikk under navnet WC Handy Awards. De andre nominerte i denne klassen er Andy Fairweather Low, Chicago Bob Nelson, Dion og Jerry Lee Lewis. Utdelingen av prisen skjer i Memhis 10..mai 2007. Mer info om BM Awards på www.blues.org

Jeremy Spencer og hans norske band reiser i februar på turne til India, og det er også forhandlinger i gang om opptreden på verdens største blues festival - Chicago Blues Festival i 2007. (Foto: Morten Gjerde)