BONITA & THE BLUES SHACKS

Populer!
 
4.0
1677   0   1   0   0  
BONITA & THE BLUES SHACKS

Album informasjon

Tittel
Bonita & The Blues Shacks
Plateselskap
Cross Cut Records
Anmelder
Johnny Andreassen

Skribentomtale

Karakter 
 
4.0

Revitalisert 50/60-talls soul, r&b og blues

B.B. & The Blues Shacks har vært noe av det fineste og alltid fjellstøe og ekte innen blues fra Europa de siste to tiårene. I starten var de strikt på 40/50-talls jump blues og r&b, men de har vokst seg inn i tiden med dagens soul og blues-scene uten at de har mistet røttene sine. Det autentiske afro-amerikanske har alltid vært spikret i røttene på dette tyske bandet som aldri svikter sine fans.
Nå har soul-sangerinnen Bonita, som var med B.B. & The Blues Shacks 2012-album Come Along, meldt seg på full-time med det tyske bandet. Sangeren som er født i Sør-Afrika har med seg en søtladet, innimellom kraftfull og ektefølt stemme som en litt sjenert Ann Peebles. Med noe egetskrevet materiale og mange fine låter av Bobby Darin, Leiber/Stoller/Leiber, Magic Sam og Barbara Lynn er du aldri i tvil om smaken til denne gjengen. Revitalisert 50/60-talls soul, r&b, blues og ikke så rent lite av popfølelsen fra den gang det ble laget hitlåter som «The Locomotion» med gledesspredende artister som Little Eva.
Bonita & The Blues Shacks finner ikke opp kruttet på nytt, men de har utmerket smak og 20 års erfaring. Den europeiske spillegleden, som B.B. & The Blues Shacks alltid har hatt og delt med andre band som belgiske The Seatsniffers, blandes med de amerikanske røttene som leveres med samme autentiske nerve for klassisk r&b som navn som Kim Wilson og hans tidvise kumpaner som Nick Curran og Kid Ramos fra Fabulous Thunderbirds har levert sakene med. Bonita Niessens inntreden gir B.B. & The Blues Shacks større vitalitet og et bredere register.

Powered by JReviews