Diverse Artister

Populer!
 
5.0
1565   0   1   0   0  
Diverse Artister

Album informasjon

Tittel
Where Blues Meets Rock
Plateselskap
Provogue
Anmelder
Johnny Andreassen

Skribentomtale

Karakter 
 
5.0

Knall-rekka for alle som liker møtningspunktet mellom blues og rock

Provogue Records har de senere årene tatt over det meste som gis ut av spennende bluesrock ved siden av det som gis ut på Alligator og Ruf-lablene. Nå har de funnet tiden moden for å feire seg selv med et samlealbum med tittelen Where The Blues Meets Rock.
Beth Hart med «Baddest blues», Walter Trout med «Cherry red wine», Jonny Lang med «What you’re looking for», Gov’t Mule (Warren Haynes) med «World boss», Omar Dykes (Omar & The Howlers) med “Spoonful”, Popa Chubby med “I need a Lil’ mojo” og Eric Johnson (med Jonny Lang) på “Austin” er bluesrock-partyet som aldri kan feile. Jeg hater å promotere det i overkant kommersielle, men her er det ingen vei utenom. Dette er knall-rekka for alle som liker møtningspunktet mellom blues og rock.
Og de nye kanonene No Sinner med «Boo hoo hoo» og The Rides (Stephen Stills, Kenny Wayne Shepherd) med kolossale «Roadhouse» og «Fair child» fra gitaress Robben Fords nyeste plate Bringing It Back Home demper ikke følelsen av at dette er en sjeldent komplett samling.
På slutten av albumet er det lagt til tre låter som ikke har vært utgitt før. Det nye engelske bluesgitar-fantomet Matt Schofield med «Getaway», Philip Sayce med «Sailin’ shoes» og Bernie Marsden (ex Whitesnake) med «Linin’ track». Det var spesielt godt å høre Bernie Marsden på vei tilbake med et nytt soloalbum kalt Shine som kommer når som helst. Spilt inn i selveste Abbey Road Studios med Sir Paul McCartney på besøk i det stadig uberørte Studio 2 med produsent Rob Cass. Kommer selvsagt på Provogue det også. Et selskap som med Where Blues Meets Rock viser at de gjør mye riktig. Skal du ha et «gutteparty», kretsmesterskap i luftgitar eller bare drekke bøtter med øl er dette albumet det selskapet du ser etter.

Powered by JReviews